NYBÖRJARKURSER – GRÖNT KORT 2021 

För att lyckas med att ta Grönt Kort – är en nybörjarkurs med en PGA-tränare en förutsättning! Rätt grunder och bra pedagogik redan från början, det kommer göra din golfresa både roligare och effektivare.

Gå en nybörjarkurs på GOLF SOUTH STOCKHOLM/ KALLFORS/ VIDBYNÄS så får du göra fadderrundor på våra banor.

En spännande och enkel kurs för dig som är helt nybörjare eller som testat lite innan. Du får instruktion på alla golfens olika slag och en del golfvett/regler. Vi går igenom ”Hur man tar Grönt Kort” så att du efter kursen kan spela på banan för att klara det. Vi går igenom alla slag; putt, chip, pitch, bunkerslag och sving. De praktiska momenten varvas med teori (golfvett/regler) ute i det gröna. I kursavgiften ingår instruktion, lån av klubbor, teori samt rangebollar.

 

 

 

 

Priset för en kurs är 2 000 kr och 1 600 kr/junior 12-16 år. Du behöver även ett medlemskap i golfklubben, det kostar 2000 kr och betalas via kansli/shop efter avslutad kurs. Minsta antal elever 4 stycken. Betalningsvillkor:  Senast 4 dagar innan ska betalning ske till Bankgiro 186-4115
Ej avbokad nybörjarkurs 4 dagar innan faktureras.

Speltest för GRÖNT KORT 1 person 30 minuter  SEK 700

För dig som redan är igång med golfen och har spelat på Pay and Play banor innan. Eller för dig som tidigare har spelat.
För att få spela golf i Sverige krävs ett GRÖNT KORT och ett Golf ID. Det gröna kortet är ett bevis på att du uppfyller grundläggande krav på säkerhet och spelförståelse. Teorin gör du klar innan ditt uppspel. Bokar gör du via bokningssytemet.