“HELHETEN på KALLFORS”  Pro Malin´s Heldagsträning med spel på banan.

Häng på och få fart i glädjen till golfen!
Vi börjar med ett närspelspass där vi går igenom grunderna för putt, chip och pitch. Vi fortsätter sedan med ett svingpass där ni kommer att få individuell feedback och svingtips. Efter det, gemensam lunch som ingår. Vi avslutar sedan dagen ute på banan där vi fokuserar på rutiner, spelstrategi och rätt typ av slag. Alla är välkomna, att du har passion för golf räcker.

 

 

 

 

 


FORTSÄTTNINGSKURSER Kallfors 

För dig som gått någon form av nybörjarutbildning/kurs tidigare eller för dig som vill fördjupa dina kunskaper. Vi går igenom sving, bunker, pitch & chip. Max 8 pers/grupp. Min 4 pers.

 

 

 

 

 

 

 

TJEJSLAGET “PLAY”
Häng med på denna träningsgrupp två tillfällen med FOKUS på “SPELET”

En träningsgrupp med spel på Kallfors 9-håls bana. Här spelar vi nio hål tillsammans pratar spelstrategier, rätt val av klubba rutiner före slaget och situationer i hett läge. Vill du ta din golf vidare så är detta kursen för dig, nybörjare eller många år spel!
Vi fokuserar på helheten och hur kul det är att träna tillsammans!

BUNKER KALLFORS i detta bunkerpass går jag igenom grunderna och ni får individuell feedback och tips. Vi pratar även om tillstånd, rutiner. Häng på och få fart i glädjen till golfen och hur kul det är att träna tillsammans. Passet är 75 min.

SVINGPASS KALLFORS i detta svingas går jag igenom grunderna och ni får individuell feedback och tips. Vi pratar även om tillstånd, rutiner. Häng på och få fart i glädjen till golfen och hur kul det är att träna tillsammans. Passet är 75 min.

Betalningen skall vara tillhanda på BG 186-4115 senast 3 dagar innan kursstart. Kurs ej avbokad 3 dagar innan debiteras.