TJEJSLAGET “PLAY”
Häng med på denna träningsgrupp med två tillfällen och med FOKUS på “SPELET”

En träningsgrupp med spel på Kallfors 9-håls bana. Här spelar vi nio hål på två olika tillfällen, pratar spelstrategier, rätt val av klubba rutiner före slaget och situationer i hett läge. Vill du ta din golf vidare så är detta kursen för dig, nybörjare eller många år spel!
Vi fokuserar på helheten och hur kul det är att träna tillsammans!
Minst 4 elever max 9 elever. SEK 990
DATUM KOMMER INOM KORT, FÖRANMÄL DIG REDAN NU!

BUNKER CLEAN COURSE
I detta bunkerpass går jag igenom grunderna och ni får individuell feedback och tips. Vi pratar även om tillstånd, rutiner. Häng på och få fart i glädjen till golfen och hur kul det är att träna tillsammans. Passet är 75 min.
Max 6 pers/minimum 4 pers. SEK 700
NYA DATUM KOMMER INOM KORT

NYBÖRJARGOLFARE 2021

Hoppas alla njuter av en fantastisk sommar. Det har gått ett tag sedan du gick Nybörjarkurs med mig. Nu får du chansen att träffa mig igen och repetera både sving och några av närspelsslagen.
Välj en av två tillfällen på Kallfors. 6 augusti kl 15.30-17.00 eller 11 augusti kl 18.30-20.00.
Max 8 pers/grupp. Min 4 pers/grupp. Kostnad 895 SEK


SVINGPASS DELUX
NYA DATUM KOMMER INOM KORT
Häng med på denna nyhet, under detta 1,5 timmas svingpass är ni max t 3 elever. Här får du chansen till en rejäl nulägesanalys av din sving. Vi filmar och lägger upp en plan hur du ska träna vidare under dom kommande veckorna. Vi gör övningar som får dig att förstå och bli bättre på din teknik.
Max 3 elever/ min 2 elever. SEK 900 kr

NÄRSPEL DELUX
NYA DATUM KOMMER INOM KORT
Häng med på denna nyhet, under detta 1,5 timmas närspelspass på CLEAN COURSE är ni max 3 elever. Här får du chansen till en rejäl nulägesanalys av ditt närspel.  Vi gör övningar som får dig att förstå och bli bättre på din teknik och hur du ska träna vidare under dom kommande veckorna.
Max 3 elever/ min 2 elever. SEK 900 kr